top of page

Tarieven

Yoga inschrijving en tarieven
Je neemt deel op basis van een doorlopend lidmaatschap met een vast maandbedrag. Het lesgeld bedraagt € 44 per kalendermaand voor 1 yogasessie per week en € 57 voor onbeperkte deelname aan de groepen in Hilversum en Hollandsche Rading. Dit bedrag is inclusief het BTW percentage van 9%. Je mag iedere week zelf beslissen waar en in welke groep je de les(sen) volgt. 
Betaling gaat via automatische incasso. Aanmelden gaat via het incassoformulier op de inschrijfpagina. Je ontvangt maandelijks een factuur van Soepel & Gezond.

* Opzegging dient per e-mail te worden gedaan. Er is een opzegtermijn van een maand en deze gaat in per eerste van de daarop volgende maand. Het recht op lessen (ook inhaal-lessen) vervalt na de datum van opzegging.
* Er wordt het hele jaar door yogales gegeven. Met uitzondering van 2 nader te bepalen weken in het voorjaar of in de zomer, de Kerstvakantie en officiële feestdagen.
* Deelname aan de lessen is geheel voor eigen risico. Soepel & Gezond gaat uit van de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer. Soepel & Gezond is in het bezit van een Privacystatement en beschermt jouw gegevens.

 

  • Privéles Yoga
    60 minuten € 50


Massage

  • Ayurvedische ontspanningsmassage:
    45 minuten € 45 / 60 minuten € 55 / 75 minuten € 65 / 90 minuten € 80

  • Ayurvedische ontspanningsmassage & klankbad. Combinatie van massage en klankschalen op en rond het lichaam. Kennismakingstarief voor 60 minuten € 52,50.
     

Cadeautje weggeven? Soepel en Gezond beschikt ook over cadeaubonnen! 

 

bottom of page